Technikai információk

A túrákra történő nevezéshez a honlapon email címmel, Google vagy Facebook fikókkal szükséges regisztrálni. A sikeres regisztrációt követően a belépés kétlépcsős azonosítással történik, tehát a felhasználónév és jelszó megadását követően emailben kiküldönk egy biztonsági kódót is.

 

Túráinkra történő nevezést követően visszaigazolást küldünk emailon, melyben szerepelnek a banki átutaláshoz szükséges információk. A nevezési díj átutalásának beérkezését manuálisan ellenőrzzük és 24 órán belül emailon elküldjük a túra indításához szükséges kódot. Bankkártyás (Barion) fizetés esetén a túra indításához szükséges kódot automatikusan küldjük.

 

A túrák teljesítésének igazolása mobiltelefonnal a GeoGo alkalmazás használatával lehetséges. Az ellenőrzőpontok érintésének igazolása GPS pozíció alapján történik. Az első “éles” használat előtt mindenképp fontos leellenőrizni, hogy a helymeghatározás megfelelően működik-e a telefonodon, hiszen ez nélkülözhetetlen az igazoláshoz.

 

A telefonra le kell tölteni a GeoGo alkalmazást, be kell regisztrálni, majd belépni.

 

A túrák offline állapotban is teljesíthetők,a túra előtt be kell tölteni a GeoGo alkalmazással a túra adatait, illetve teljesítés után a teljesítési adatok feltöltéséhez szintén szükséges internetkapcsolat.